Termeni si conditii

Acces

Website-ul https://lineare.ro apartine si este proprietatea MEV 2000 SRL. Accesul la serviciul https://lineare.ro este gratuit. Utilizarea acestui website reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta Termenii si conditiile de utilizare prezentate mai jos.

Continutul serviciului

Website-ul https://lineare.ro este destinat sa ofere catre public informatii despre sistemele de tehnica lineara HIWIN. Continutul, designul, structura, precum si materialele website-ului https://lineare.ro apartin MEV 2000 SRL (şi colaboratorilor sai, acolo unde este mentionat acest lucru).

Protectia datelor si informatiilor personale

MEV 2000 SRL se angajează sa protejeze conform Politicii de confidentialitate si sa nu ofere datele dumneavoastra personale colectate prin intermediul website-ului catre terte parti fara consimtamantul dvs. expres, potrivit reglementarilor privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Raspundere

Informatiile oferite pe website-ul https://lineare.ro sunt preocuparea continua a echipei MEV 2000 SRL ca sa fie corecte si actuale. MEV 2000 SRL îsi rezervă dreptul de a actualiza si modifica, in orice moment si fara preaviz, continutul si structura website-ului https://lineare.ro , precum si dreptul de a sterge in intregime sau partial continutul unor informatii.

Va multumim,

Echipa MEV 2000 SRL