Despre noi

Compania noastra, cu sediul in Bucuresti si depozit in orasul Bragadiru – Ilfov, este distribuitor autorizat al sistemelor de tehnica lineara HIWIN, al treilea producator mondial de tehnica lineara, un brand al carui nume provine din alaturarea celor doua cuvinte cheie care definesc strategia producatorului: HI (tech) + WIN(ner).

Suntem deasemeni parteneri in Romania ai grupului Fait International si reprezentantul in Romania al producatorului de ghidaje liniare din aluminiu Alulin din Elvetia.

Oricare companie producatoare sau prestatoare de servicii, detinatoare a unui parc de utilaje, are nevoie de cel putin unul dintre produsele noastre. Nu ne adresam deci unor segmente izolate, ci contribuim la dezvoltarea unei intregi ramuri, a tuturor companiilor active in industrie.

MEV 2000 is propune o abordare moderna a pietei utilizatorilor de tehnica lineara din Romania: oferirea de solutii complete pentru orice tip de problema de constructie care implica miscarea lineara de precizie.

Solutiile complete, materializate in pachete de produse, ofera avantajul compatibilitatii totale, al optimizarii sistemelor si mai ales al economisirii timpului si resurselor alocate procesului de achizitie.

Pachetul nostru include nu numai produsele aflate intr-un raport pret-calitate exceptional, ci si servicii de consultanta menite sa va ajute in optimizarea investitiei Dvs., din punct de vedere tehnic si financiar.
Oferim deasemeni servicii de reparatii/prelucrari pentru suruburi cu bile.
comp-transmisie-meniu
Cei mai multi dintre clientii nostri sunt companii active intr-unul dintre domeniile de mai jos: